Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  10 lucruri pe care trebuie să le faci începând de azi: Mihaela Globa

10 lucruri pe care trebuie să le faci începând de azi: Mihaela Globa imprimare

09.03.2016  

Mihaela Globa este studentă la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, România. Ea recomandă 10 lucruri pe care trebuie să le faci pentru tine, începând de azi, fiindcă ASTĂZI- acesta este punctul de pornire către ceva nou.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Mihaela Globa, autoarea celor 10 lucruri din România care pot inspira Moldova, a scris 10 lucruri pe care trebuie să le faci începând de azi, din momentul acesta.

„Astăzi - acesta este punctul de pornire pentru ceva nou. Și acesta este viitorul uimitor, iată o listă cu 10 lucruri pe care trebuie să le faci pentru tine, începând de azi.

1. Petrece timpul tău doar cu persoanele potrivite.

Aceștia sunt oamenii care vă iubesc și vă apreciază. Ei sunt cei care fac să simțiți gustul vieții și care vă acceptă așa cum sunteți.

10 lucruri care trebuie să le faci începând de azi Mihaela Globa 1

2. Faceți față problemelor ce apar doar privind înainte.

Despre tine poate vorbi nu numai problema, dar și modul în care tu reacționezi și cum o soluționezi.

Problemele nu vor dispărea până când nu vei începe să acționezi. Fă ce poți, cum poți, și să fii conștient de faptul că faci ceva. Aceștia sunt pașii mici, dar spre direcția cea bună. În cele din urmă vei ajunge la marea soluție.
  
3. Fii cinstit cu tine însuți.

Recunoaște, ce e corect, și ce trebuie de schimbat. Recunoaște, ce dorești să realizezi și cine dorești să devii. Fii cinstit în orice domeniu al vieții, pentru că tu ești singura persoană în care te poți baza. Caută adevărul în inima ta, încât să afli cine ești tu. Atunci când faci acest lucru, vei înțelege unde ești și cum ai ajuns aici.

4. Pune propria ta fericire în primul rând.

Nevoile tale sunt importante. În cazul în care nu te pretuiești, tu nu ai grija de tine, nu te protejezi, îți faci rău tot ție. Nu uita că este posibil să se ia în considerare propriile nevoi, în același timp, având grijă de alții. Iar atunci când sunt îndeplinite nevoile tale, veți fi mai capabil de a ajuta pe cei care au nevoie de ea.

10 lucruri care trebuie să le faci începând de azi Mihaela Globa

5. Fii tu însuți, fii mândru de tine.

Încercarea de a fi altcineva, aduce pagube propriei tale persoane. Fii tu însuți. Utilizează ceea ce se află în interiorul tău, ideile tale, punctele forte, care la nimeni n-o să le mai găsești. Fii în felul în care te cunoști. Fii mândru de ceea ce ești.

6. Atrage atenția prezentului, traiește-l.

Chiar acum - este un lucru uimitor. Chiar acum - acesta este singurul moment garantat că îl ai. Viața este acum. Nu te mai gândi despre marile realizări în viitor. Nu te mai gândi prin ceea ce s-a întâmplat sau nu s-a întâmplat în trecut. Învață să fii aici și acum. Trăiește ceea ce se întâmplă acum. Fii recunoscător pentru frumusețea lumii, ea te va aduce în momentul prezent.

10 lucruri care trebuie să le faci începând de azi Mihaela Globa 1

7. Apreciază lecțiile care le-ai învățat în urma greșelilor tale.

Erori - acest lucru este normal, ele sunt dovezi ale progresului. În cazul în care nu vei tolera eșecul, nu vei încerca nici să înveți. Riscă, împiedicăte, cade și apoi ridicăte din nou și încearcă. Apreciază faptul că ești în mișcare, să înveți, să crești și să cultivi. Realizările semnificative au loc în mod necesar, la capătul unui drum lung de eșec. Una dintre „erori” care vă este frică poate fi o punte în legătură cu cea mai mare realizare.

8. Fii mai politicos cu aproapele tău.

Dacă ați avea un prieten care ar fi vorbit cu tine așa cum îți vorbești singur, ar exista o prietenie strânsă pe o perioadă lungă de timp, cu un astfel de om? Modul în care te autoapreciezi, e un exemplu pentru alții. Trebuie sa te iubești pentru cine ești, mai mult decât oricine altcineva.

 9. Bucură-te de ceea ce ai.

Problema cu care ne confruntăm mulți dintre noi este că noi credem că vom fi fericiți numai atunci când ajungem la un anumit nivel din viață. Nivelul la care există și altele: șeful tău, în studiul său autoritar, vreun prieten al cuiva dintre prietenii care deține o vila de pe coastă ... Ca rezultat, vei petrece o viață lucrând pentru ceva nou, fără să te oprești pentru a te bucura de ceea ce ai acum. Prin urmare, selectați un moment de liniște dimineața, chiar atunci când te trezești, pentru a aprecia ceea ce ați realizat deja și ceea ce ai deja.

 10. Dă o șansă ideilor și viselor tale.

În viață, rareori vine vorba de faptul cum să obținem o șansă, vorbim numai despre cum să profităm de ea. Niciodată nu vei fi 100% sigur că vei reuși, dar poți fi 100% sigur că nimic nu se va întâmpla dacă nu vei face nimic. Trebuie doar să ai timp pentru a căuta această șansă! Nu are importanță în care parte vei ajunge, totul se termină întotdeauna în modul în care ar fi trebuit încheiat. Sau vei reuși, sau vei învăța ceva. Oricum ai să câștigi”, recomandă Mihaela Globa.

Sursă foto: arhivă personală 

10 lucruri care trebuie să le faci începând de azi Mihaela Globa 1 10 lucruri care trebuie să le faci începând de azi Mihaela Globa 1 10 lucruri care trebuie să le faci începând de azi Mihaela Globa 1
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.