Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Dana şi Cătălina, fetele care desenează în zaţ de cafea

Dana şi Cătălina, fetele care desenează în zaţ de cafea imprimare

Dana şi Cătălina au făcut logoul Ştiripozitive.eu în zaţ de cafea

06.11.2012  

Unii o beau şi o savurează, ceilalţi o vând, alţii ghicesc în ea, însă aceste două fete desenează cu zaţul care rămâne după.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Dana şi Cătălina şi-au făcut o pasiune din a desena cu zaţul care rămâne în ceşti şi pentru că, aşa cum mărturisesc, sunt timide, şi-au deschis un blog ca să împărtăşească lumii aceste desene inedite ale lor.

Dana Maxim şi Cătălina Bucos au câte 15 ani fiecare, deci 30 împreună, şi mai au împreună un blog NOI.TOT, pe care l-au consacrat unei arte nou-descoperite: desenul în zaţ de cafea.

Dacă în lume există doar 27 de experimentatori care desenează în cafea, printre care şi directorul de la Radio „Europa Liberă", Vasile Botnaru, iată că Dana şi Cătălina par să fie singurele autoare care fac desene în zaţ. Şi nu beau cafea.

Sunt absolvente ale Şcolii de Artă pentru copii „Alexei Şciusev" din Chişinău. „Iar arta ne ocupă cam tot timpul liber", mărturisesc Dana şi Cătălina. Ele însă mai reuşesc să facă subiecte la radio, unde acumulează experienţă şi în emisiunile în direct, iar în week-end merg la Şcoala Tinerilor Bloggeri de la Centrul Media, unde în pauze se bea ceai.

 

 

 

Dana şi Cătălina au făcut logoul Ştiripozitive.eu în zaţ de cafea. Dana şi Cătălina au făcut logoul Ştiripozitive.eu în zaţ de cafea Arborele Eminescu în zaţ de cafea. Marylin Monroe  în zaţ de cafea.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.