Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Cel mai mare târg de Crăciun din oraş s-a desfăşurat în perioada 23-25 decembrie

Cel mai mare târg de Crăciun din oraş s-a desfăşurat în perioada 23-25 decembrie imprimare

26.12.2017  

În perioada 23, 24 şi 25 decembrie a fost organizat târgul de Crăciun Far Far Away - YARD SALE în incinta unei locații noi, confortabilă şi spațioasă - centrul comercial Alfa Mall!

Acest târg a servit drept o şansă minunată pentru cei prezenţi de a se distra pe lângă shopping. Locul unde participanţii au avut posibilitatea să cumpere cadouri pentru toți oamenii dragi, dar şi pentru ei înşişi. Fotografii, îmbrățişări, muzică, distracție, prieteni şi un perete întreg cu urări de Revelion i-au aşteptat pe cei de la Yardsale! 

În prima zi de târg, cărţile de la edituria Cartier erau foarte căutate de către vizitatori.

Nu au lipsit nici dulciurile, care au luat formele unor globuleţe şi au avut inscripţii populare de sărbători!

Cele mai originale şi deosebite piese pentru o masă de revelion ca la carte, au fost şi ele prezente la târgul de Crăciun.

Genţile Eco de la producătorul autohton Pangea Art. Eco. Love.

„Astăzi am venit în prima zi a târgului, în atenţia oamenilor cu o mică colecţie de brăduţi din mergele din nisip. Am mai participat şi la alte expoziţii, tîrguri şi pot spune că lucrările mele sunt foarte bine apreciate de către vizitatori. ”a spus participanta târgului Donţu Ana-Maria.

Programul pentru toate trei zile este unul de poveste a inclus: cel mai mare târg de Crăciun din oraş; haine şi încălțăminte create de designeri locali; foodcourt plin de arome, ceainărie unde te simți ca acasă şi un munte de dulciuri; spațiu de joacă pentru copii şi proiecție de filme de animație; atelierul elfilor unde veți învăța să creați cadouri de iarnă; laborator de experimente ştiințifice pentru cei mai isteți; zone pentru cele mai frumoase fotografii la brad, în costume speciale şi alături de cel mai hazliu Moş Crăciun; colecții personale - graffitti în transmisiune directă şi atelier de sketch; o groază de prezentări, workshopuri utile şi alte activități.

„La târg am venit cu aceste lucruri prelucrate din lemn. Lemnul nu este  tăiat pur şi simplu, acesta este adus din pădure special de către echipa noastră şi mai apoi prietenul nostru a aplicat un strat de lac pentru ai reda o strălucire. Aceste obiecte pot servi oamenilor drept un suvenir, un cadou original pentru cei dragi, îndeosebi celor care iubesc lucrurile hand made.”, a menţionat partivipanta Rusu Iulia


A fost şi un show pentru copii pe 25 decembrie la ora14:30-15:30.

Preţul unui bilet a costat: 50 lei pentru o zi şi 80 lei pentru toate cele 3 zile.

 

Reporter: Tatiana Munteanu

Imagini: Andrei Rusnac

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.