Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Inspiră noua poveste a nimfelor MOVE

Inspiră noua poveste a nimfelor MOVE imprimare

02.05.2018  

Piesele pictate manual sunt perfecte pentru o ținută romantică și enigmatică. Rochiile vaporoase, bluzele transparente sunt ușor de combinat, datorită variației de culori marine, stratificării și jocului de lumină. În colecție regăsiți culorile în vogă ale acestui sezon precum nuanțe de lilac, pink salmon și turqoise.

Povestea nimfelor MOVE continuă în noua campanie foto inspirată de vibrațiile misterioase ale naturii. Nimfele MOVE te aduc pe tărîmul fantastic al lacurilor încărcate cu nuferi. Ele vrăjesc atmosfera și te inspiră pentru o vară fabuloasă.

Campania „Printre nuferi” este creată pentru a prezenta esența colecției SS18. Colecția pentru sezonul cald este inspirată de fluiditatea și undele apei, cât și de frumusețile ecosistemului subacvatic cu alge și pești. Peisajele cu vegetație acvatică pictate pe mătase rezonează cu flora abundentă a lacurilor cu nuferi. Unele imagini reamintesc subtil pictura ”Ophelia”, semnată de John Everett Millais.

Designerul MOVE, Lilia SURDU, folosește și în această colecție mătasea naturală pictată manual, iar noutatea reprezintă florile sculptate în mătase, asemeni undelor de apă și mișcării plantelor subacvatice. „Am contemplat la ideea de „wearable art”, unde fiecare piesă vestimentară este o operă de artă, unică, decorată cu flori și straturi transparente de mătase”, a dezvăluit Lilia Surdu.

MOVE crează haine din mătase naturală, pictate manual pentru iubitorii de artă. Fiecare rochie este o filă albă unde colorăm o istorie. Compozițiile desenate pe haine sunt unice, iar replicile acestora diferă ușor, ceea ce reprezintă dovada muncii meticuloase a artiștilor noștri. Produsele MOVE pot fi achiziționate în Chișinău, Paris și Milano.

Colecția ”Printre nuferi” este disponibină în MOVE Showroom: Chișinău, str. Sfatul Țării, 21, nr.2

***

Inițiativă susținută DIN INIMĂ 

Brand: MOVE Womenswear

Styling&Foto: Natalia Mitereva

Models: Cătălina Postolachi, Valeria Podlubneac

MUAH:  Daniela Cosniceanu

Pentru mai multe informații, contactați: PR team, MOVE Womenswear; e-mail: info@iwearmove.com, Tel: (+373) 062103467

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.