Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  10 idei romantice cu bani puțini!

10 idei romantice cu bani puțini! imprimare

13.02.2013  

Vreți să uimiți de Sfântul Valentin sau Dragobete? Vreți să faceți surprize romantice cu investiții puține? Aveți aici 10 idei de activități romantice pe care le puteți face în doi pentru a marca această zi!

Votează: 2.0/5 (3 Voturi )

Lanterne zburătoare. Puteți merge împreună, după lăsarea întunericului, la ieșirea din oraș, undeva pe un punct mai înalt pentru a lansa lanternele zburătoare chinezești. Investiția nu vă va duce mai mult de 90 lei pentru 3 lanterne. Le puteți găsi pe site-urile de anunțuri.

Drum de petale de trandafiri. Dacă stați împreună poți însemna drumurile prin casă pe care le face de dimineață cu petale de trandafir: de la pat spre baie, bucătărie. Dacă nu stați împreună, poți trasa o cale de petale de la ieșirea din apartament pînă la ieșirea din bloc. Vei plăti cam 150 lei pentru o pungă de petale de trandafir.

Îi plac lumânările? Atunci scrie-i sub balcon din lumânări aprinse „Te iubesc!" sau orice alt cuvânt care este semnificativ pentru relația voastră! Apoi sună pe telefon și roagă să iasă la geam!

Dacă vă plac jocurile în doi, atunci o idee potrivită poate fi un drum de bilețele de la pat (casă) pînă la locul în care poți să organizezi o cină romantică într-un local sau până în parc. Pe fiecare din bilețele poți scrie destinația următorului pas. Poți face asta și în apartament, scriind pe bilețele ghicitori sau jocuri.

Strecoară-i în buzunare, agendă, servietă, în telefon în reminder,  bilețele mici cu declarații de dragoste. Lasă-l să descopere toată ziua cât de mult îl iubești!

Încarcă piesa lentă preferată a voastră pe telefon. Stabilește să vă întâlniți în oraș, mai apoi mergeți împreună într-un loc mai ferit sau pe acoperișul unui bloc (dar să fiți în siguranță), pune melodia și invită la dans. Poți lua cu tine și o sticlă mică de vin și 2 pahare și lumânări mici câteva.

Surprinde toată ziua cu sms-uri romantice și e-mail-uri cu text și poze. Încearcă să găsești citate interesante, care să îi amintească de voi.

Filmează cu telefonul mobil sau camera video un filmuleț de felicitare sau înscrie un mesaj vocal, pe fundal muzical. Poți să îl pui pe Youtube (ai grijă să rămână privat) sau să îl expediezi pe e-mail.

Pregătește la venirea acasă baia fierbinte cu spumă și petale de trandafiri, apoi, după baie, leagă ochii cu o dantelă sau panglică de mătase și fă un masaj romantic cu ulei.

Termos cu ceai fierbinte și dulce, păturică caldă, prăjituri inimioare și lumânări mici câteva. Puteți merge să stați îmbrățișați sub păturică cu ceai cald, în parc.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.