Prima pagină / Lucruri / Stil de viaţă  /  Gențile și lucrurile din interiorul lor. Episodul II

Gențile și lucrurile din interiorul lor. Episodul II imprimare

Profilul, temperamentul omului sunt dezvăluite și de geanta sa

15.02.2013  

Conținutul genților ne dezvăluie despre proprietarii lor mai multe decât aceștia au curajul să ne spună.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

O viață întreagă încape într-o geantă. Sunt acolo lucruri de care avem nevoie zilnic, lucruri dragi, care au valoare simbolică sau care pur și simplu au fost uitate acolo.

Continutul gentilor

Grigore mărturisește despre conținutul genții sale: „E o poză făcută într-o zi de marți, atunci când joc fotbal după lucru. Pantalonii din geantă nu sunt pantaloni de pădurar, sunt pantaloni termo-izolanți, care țin cald după antrenament".

Continutul gentilor

Stela spune: „Acestea sunt obiectele nelipsite din geanta mea, care mă ajută sa fiu îngrijită, în pas cu tehnologiile și lumea modernă".

Continutul gentilor

Irina poartă întotdeauna o lanternă, ca să compenseze lipsa de lumină de la scara blocului, plus dezinfectant pentru mâini, gume, balsam de buze și iPod. „Chiar dacă nu ascult muzică pe stradă, îmi place să știu că am oricând acces la piesele mele preferate", spune Irina.

Continutul gentilor

Și Eugeniu: „Acestea sunt lucrurile pe care le folosesc tare des. Sunt foarte utile, mai ales banda adezivă".

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.