Prima pagină / Lucruri / Timp liber  /  Foto | Semnele Chişinăului vechi pe faţa Chişinăului de azi

Foto | Semnele Chişinăului vechi pe faţa Chişinăului de azi imprimare

23.07.2014  

La Chișinău sunt multe monumente de arhitectură. Atât de multe, încât unele se distrug. Mai sunt și monumente ale naturii, istorice și altele. Au rămas însă ascunse de ochii trecătorilor unele vestigii ale vremurilor de odinioară, care nu sunt monumente, dar pe o clipă ne duc cu gândul la alte timpuri.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

Pe strada Armenească am găsit printre asfalt o șină de tramvai. Tot aici, sub straturi de vopsea se vede inscripția unui magazin de automobile din perioada interbelică. 

Sina_de_tramvai_la_Chisinau

Ziduri de piatră înțepenite pe trotuar, uși vechi decojite, curți uitate-n timp, toate le găsim la Chișinău. 

Locuri_vechi_Chisinau

Semne_vechi

Semnele_Chisinaului_Vechi Semnele_Chisinaului_Vechi Semnele_Chisinaului_Vechi Semnele_Chisinaului_Vechi Semnele_Chisinaului_Vechi
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.