Prima pagină / Lucruri / Timp liber  /  Liuba Florica, bloggerița care optează pentru cina în familie

Liuba Florica, bloggerița care optează pentru cina în familie imprimare

02.11.2016  

În spatele blogurilor culinare, pe care cei mai mulți dintre noi le folosim ca surse de inspirație în bucătărie, se află munca asiduă și imaginația unor oameni cu ocupații diverse - economiști, juriști, vedete sau directori de vânzări. Liuba Florica, de exemplu lucrează în cadrul unei agenții de publicitate, însă fiind la moment în concediu de maternitate, a decis să-și lanseze propriul blog culinar.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Este pasionată de muzică, dans, modă și culinărie. Pentru Liuba Florica, mâncarea reprezintă unica plăcere constantă, pe care o poate avea zilnic. Cu jumătate de an în urmă și-a creat propriul blog culinar cu sloganul „Welcome to my cuisine! Let's cook!”, timp în care a învățat și și-a perfecționat o serie de abilități.

zdg

„Deprinderile culinare sunt unele din capacitățile pe care le-am dezvoltat în timp. Prin acest blog culinar am urmărit dezvoltarea și perfecționarea, precum și cultivarea ideii de preparare a bucatelor acasă”, spune Liuba Florica.

sxhyr

Deși are 33 de ani, Liuba mai are acea energie „supranaturală” a adolescenților și setea continuă de viață. Îi place să admire „frumosul” întruchipat în tot ceea ce o înconjoară și se mândrește cu rețetele de pe blog pe care a reușit să le încerce. Desigur, un loc aparte ocupă rețetele create de ea în întregime.

fxh

„Gătesc cel mai des carne, dat fiind faptul că am acasă o familie de carnivori. Și carnea e neapărat pregătită la cuptor, pe tigaie grill sau înăbușită, deoarece optez pentru o mâncare sănătoasă. Ne place mult carnea de vita, de iepure și de pui”, afirmă bloggerița.

shg

dgjh

Niciodată de pe masa din bucătăria sa nu lipsește sarea. Îi place să gătească pentru membrii familiei și la fel pentru oaspeții pe care adoră să-i primească. Pentru ea, cina este cea mai importantă masă și consideră că aceasta trebuie luată alături de cei dragi.

„Cina este cea mai importanta masă pe care membrii familiei o pot avea. Este momentul când toți membrii sunt acasă după o zi lungă, plină de evenimente și momente interesante. E acel moment când membrii familiei interacționează, împărtășesc, ascultă sau se sfătuiesc. Chiar cred, că in timpul cinei se pune la cale „viața”, se fac planuri, se decid lucruri importante”, mărturisește Liuba.

shgw

aef

dfj

La cină, bloggerița ne recomandă să mâncăm ceea ce ne place. Fie ne limităm la salate, fie preferăm să încheiem cina cu un desert copios. Important e să finisăm ziua cu satisfacție și împlinirea poftelor. La fel, trebuie să optăm pentru o cină în familie și nu una servită în oraș cu prietenii pentru că:

- Familia este mediul în care ne simțim liber;

- anume așa devenim mai apropiați cu ceilalți membri ai familiei;

- aflam multe secrete, pe care nu le-am afla în alte circumstanțe;

- așa reușim să ne privim în ochi și să ne spunem tot ce avem de spus;

- e o tradiție frumoasă, care urmează a fi transmisă și copiilor noștri”, povestește Liuba Florica din propria experiență.

zdbg

sdzgsz

Fiecare persoană poate fi bună în orice domeniu, atâta timp cât o face cu dăruire de sine, răbdare și mult suflet. De această părere este și Liuba Florica, cea care speră în curând să publice și o carte culinară. 

Autor: Cristina DUDUCIUC 

Foto: Arhivă personală 

erg erg erg reg reg rg rge reg reg reg reg reg reg reg reg reg reg reg reg reg rzeg erg erg reg eg reg reg reg ergt reg erg ergt er er
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.