Prima pagină / Lucruri / Timp liber  /  O meșteriță din capitală a învățat câteva femei cum să-și creeze propriile compoziții floristice de sărbătoare

O meșteriță din capitală a învățat câteva femei cum să-și creeze propriile compoziții floristice de sărbătoare imprimare

14.08.2017  

Denisa-Daniela Beregoi este originară din Chișinău. Saphir Bouquets a fost un mare vis care în prezent i s-a îndeplinit și a dat roade iar acest lucru o face mai fericita și mai ambițioasă în fiecare zi.

Mai multe femei din capitală s-au adunat la un master class de compoziție floristică organizat de către Saphir Bouquets ~ Denisa-Daniela Beregoi.  

În cadrul acestui master class participantele au aflat despre cele mai moderne  tehnici de asamblare a unei compoziții; despre noile tendințe de compoziții/ buchete ale anului 2017; despre principalele tipuri de flori și accesorii folosite în domeniu dar și despre regulile estetice consacrate ( culoare , textură , proporții ).

„M-am simțit astăzi emoționată dar totodată foarte bine din motiv că am avut parte de participante prietenoase, creative și cu simțul umorului. M-am străduit ca informațiile aduse la master class să fie de mult ajutor celor prezente și acestea la rândul lor să-mi urmeze calea în a crea buchete unice și incomparabile. Oamenii mă apreciază și mă susțin devenind clienții mei, iar eu vă pot spune că clienții mei sunt persoane frumoase, speciale care iubesc rafinamentul și apreciază creativitatea." , a menționat organizatoarea Denisa-Daniela Beregoi.

Participantele au fost ademenite într-o atmosferă de creativitate, unde au avut posibilitatea de a efectua o capodoperă cu propriile mâini,  capabil nu doar să atingă sufletul cuiva dar și să transforme complet lumea lor interioară.

„A fost un master class care a îmbinat frumosul cu utilul, sfaturi bune și idei creative. Persoane ingenioase, prietenoase și o atmosferă care ne-a relaxat creându-ne emoții vii, colorate. Organizatoarea s-a dovedit a fi foarte curajoasă, creativă și responsabilă în pofida vârstei pe care o are. Am rămas mulțumită și aștept următorul master class.", a spus una dintre participante.

Organizatoarea ne-a mărturisit că își planifică fiecare detaliu pentru noul ei master class care va avea loc în scurt timp. Tema acestuia va fi una foarte colorată, pe gustul și placul tuturor, deoarece va fi un master class cu buchete exclusive din fructe.

Stagiar: Tatiana Munteanu

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.