Prima pagină / Lucruri / Timp liber  /  Reduceri, concursuri și premii a pregătit Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova

Reduceri, concursuri și premii a pregătit Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova imprimare

21.11.2017  

Toamna aceasta la Shopping MallDova a avut loc cel mai așteptat eveniment „Noaptea Reducerilor”. La data de 17 noiembrie, începând cu ora 20:00, sute de amatori de shopping au venit să facă cumpărături la prețuri reduse într-o atmosferă distinsă.

Toate magazinele Centrului Comercial au pregătit promoții excepționale, la un preț redus atât haine de colecții vechi, cât și articole din cele mai noi colecții de iarnă. Unele magazine au oferit reduceri de până la 70%, la produsele selectate.

„Astăzi am intrat întâmplător în Mall, pentru că mare mi-a fost mirarea. Sunt reduceri la un preţ accesibil, dar e foarte complicat să cumperi ceva, pentru că la cabina de proba trebuie să aştepti măcar o oră, iar la casă e un rând imens”, a spus Nadejda, vizitatoare.

Shopping MallDova a pregătit multe concursuri cât şi premii. Vizitatorii care au făcut cumpărături de minim 300 de lei au participat la tombolă, unde au avut şansa să câştige unul dintre cele 23 premii băneşti oferite de către MasterCard: 20 de vouchere a câte 2000 lei și 3 vouchere în valoare de 10.000 de lei fiecare.

„Nu am crezut că voi fi eu cel norocos, chiar m-am bucurat foarte mult când mi-am auzit numele”, a precizat Radu, câştigător.

 Invitaţii speciali ai serii au dat tonul petrecerii și au creat o dispoziție bună vizitatorilor: centrul de dans „Black and White”, Natalia Duminică, cu dansurile ei orientale și formația „Via Dacă”.

Vizitatorii au putut profita de reduceri până la miezul nopții, iar șoferii care nu au reuşit să găsească un loc în parcare şi-au lăsat maşinile în locuri interzise.

Cristina Dogot

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.