Prima pagină / Lucruri / Timp liber  /  (VIDEO) Concursuri, muzică, jocuri distractive și multe zâmbete. Aşa a fost la atelierul de creație în aer liber „Colorăm primăvara împreună!”

(VIDEO) Concursuri, muzică, jocuri distractive și multe zâmbete. Aşa a fost la atelierul de creație în aer liber „Colorăm primăvara împreună!” imprimare

06.04.2018  

„Colorăm primăvara împreună!” este un eveniment social care a întrunit mai multe activități educative și distractive pentru copii, vizitatori ai parcului Valea Trandafirilor.

În ajunul sărbătorilor de Paști, echipa proiectului Parcul Meu a organizat un atelier de creație pentru cei mici.

Îndrumați cu atenție, copiii cât și cei maturi au colorat obiecte din ghips cu tematică pascală.

Animatorul Petru Cliofos, fiind deghizat în personajul Super Mario a pregătit multe concursuri interesante și premii pentru copilași.

Părinții au fost foarte deschiși inițiativei și spun că și-ar dori organizarea a mai multor activități de acest tip pentru copii, deoarece sunt foarte interesante, distractive iar în așa mod micuții sunt și ei  mai energici, creativi și mai dornici de a petrece zilele frumoase de primăvară în parc.

Cei mai încântați au fost micuții, aceștia au colorat obiecte din ghips cu decor pascal în aer liber, au dansat, au mâncat ciocolate oferite cu drag din partea organizatorilor și desigur au participat cu multă voie bună la cele mai distractive jocuri.

Figurinele au fost oferite în dar copiilor, drept amintire despre evenimentul desfășurat de echipa proiectului Parcul Meu.

Organizatorii spun că urmează să se desfășoare și alte evenimente orientate spre implicarea societății în crearea și dezvoltarea frumosului, în păstrarea lui.

Proiectul Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, este un proiect social ce are drept scop renovarea, modernizarea și dezvoltarea mai multor zone din parcul Valea Trandafirilor. Prin intermediul acestuia se dorește crearea unei noi viziuni asupra odihnei în parcuri, implicarea societății în crearea și dezvoltarea frumosului, în păstrarea lui.

Ongan Tekstil JSC este o societate pe acțiuni fondată în Turcia în anul 2001. În anul 2011, compania a intrat pe piața Republicii Moldova, investind și gestionând proiecte investiționale în industria ușoară, agricultură, păstrarea și procesarea fructelor și legumelor și construcții.  Până la finele anului 2017 Compania Ongan Tekstil a realizat în Republica Moldova investiții în valoare de peste 12 milioane de euro, asigurând peste 600 de locuri de muncă în mai multe regiuni ale țării.

 

Reporter: Tatiana Munteanu

Imagini: Alex Gurduza

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.