Prima pagină / Lucruri / Timp liber  /  Palmieri de 40 de ani la Chişinău

Palmieri de 40 de ani la Chişinău imprimare

Câţiva palmieri, adevărate monumente ale naturii şi grijii

21.03.2013  

De 40 de ani la Chișinău cresc palmieri. Au fost aduși de la Moscova. De la cinematograful „Moscova” pentru că nu mai încăpeau acolo. Acum sunt la Palatul de Cultură al Feroviarilor, unde se simt bine și așteaptă reconstrucția tavanului pentru a putea crește mai sus.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

„Copiii întreabă dacă fac banane", ne-a spus Raisa Chiper, ușier la blocul administrativ. Aici palmierilor le sunt create condiții și sunt îngrijiți ca adevărate monumente ale naturii.  

Palmieri

Palmieri

Simpla prezență a palmierilor este un motiv de mândrie pentru angajații „Căii Ferate" și de bucurie pentru toți cei care trec pragul Palatului de Cultură al Feroviarilor.

Palmieri

Palmieri

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.