Prima pagină / Lucruri / High Tech  /  Antena parabolică într-o parabolă a vieţii la ţară

Antena parabolică într-o parabolă a vieţii la ţară imprimare

Şi, totuşi, cocostârcii şi turnurile bisericii sunt mai sus decât antenele

21.04.2012  

Internetul nu se observă de la prima vedere. Antena parabolică, însă, se vede de departe. Şi îţi ajută să vezi de acasă toată lumea la televizor. Acesta o fi unul dintre motivele pentru care antena parabolică a devenit, aşa cum constată Ion Uruşciuc, un element aproape constant în peisajul Moldovei rurale.

Ion Uruşciuc, creatorul Blogului de la Cuhneşti, a adunat în ultimii ani într-o galerie mai multe imagini rustice cu antene parabolice în diverse anotimpuri şi în diferite gospodării.

Antene de Ion Urusciuc.

Ceea ce se poate vedea în pozele cu antene parabolice - gardurile, acoperişurile, păsările şi maşinile - face parte din portretul unei Moldove aşa cum este ea, nici negativă şi nici pozitivă, şi cum se vede, poate, mai rar la televizor.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.