Prima pagină / Lucruri / High Tech  /  (Infografic) Balada „Miorița” Textury-zată

(Infografic) Balada „Miorița” Textury-zată imprimare

16.12.2016  

După ce Iulian Gulea, creatorul instrumentului Textury, a vizualizat componența emoțională a poveștii „Capra cu trei iezi” de Ion Creangă, astăzi ne prezintă printr-un infografic componența emoțională a baladei „Miorița”.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Textury - instrument creat de Iulian Gulea, poate fi utilizat de oricine care dorește să vizualizeze componența emoțională a unui text. Unica constrângere este că la moment putem analiza și vizualiza doar texte în limba engleză.

Iulian a analizat balada „Miorița” tradusă în limba engleză, iar în infograficul de mai jos putem analiza componența emoțională a acestei balade:

Miorita

Aici puteți vedea povestea „Capra cu trei iezi” Textury-zată.

Mai multă informație despre instrumentul Textury găsiți în articolul: Textury - instrument creat de Iulian Gulea, cu ajutorul căruia se poate vizualiza componența emoțională a oricărui text.

Miorita
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.