Prima pagină / Lucruri / High Tech  /  Infografic | „Cum să facem economii și să protejăm mediul ambiant”

Infografic | „Cum să facem economii și să protejăm mediul ambiant” imprimare

07.11.2012  

Suportul didactic SURSE DE ENERGIE REGENERABILĂ ne-a inspirat la crearea infograficului „Cum să facem economii și să protejăm mediul ambiant”.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Este posibil să facem economii și să protejăm, în același timp, mediul ambiant, să asigurăm totodată eficiența energetică și să folosim energia regenerabilă. Iar argumentele sunt aici, în acest infografic.

Este deja demonstrat: „Oamenii energici au energie!". Astfel, au de câştigat casele, instituţiile, comunităţile dar, mai ales, oamenii.

Infograficul este inspirat din suportul didactic „Surse de energie regenerabilă", axat pe energia regenerabilă și eficiența energetică, elaborat în cadrul inițiativei educaționale lansate de Agenția pentru Eficiență Energetică (AEE). Suportul didactic a fost produs cu sprijinul Proiectului „Energie și Biomasă în Moldova", finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțat, implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare.  

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.