Prima pagină / Lucruri / Cultură  /  Ce melodii erau hituri în zilele în care s-au născut Dan Bălan, Ion Suruceanu, Geta Burlacu și alți 15 artiști din Moldova

Ce melodii erau hituri în zilele în care s-au născut Dan Bălan, Ion Suruceanu, Geta Burlacu și alți 15 artiști din Moldova imprimare

09.03.2016  

Echipa Stiripozitive.eu a căutat și a găsit ce melodii erau hituri în zilele în care s-au născut Dan Bălan, Ion Suruceanu, Nicolae Botgros, Geta Burlacu, Pavel Stratan și alți 13 artiști din Moldova.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Melodii Hituri Vedete zi de nastere

Pe 6 februarie 1979, atunci când s-a născut Dan BĂLAN, potrivit US Chart, piesa Da Ya Think I'm Sexy” interpretată de Rod Stewart a fost pe primul loc în top.

---

Melodii Hituri Vedete zi de nastere

Ion SURUCEANU s-a născut pe 9 septembrie 1949, ziua în care piesa „You're breaking my heart”, era pe primul loc în US Chart.

---

Melodii Hituri Vedete zi de nastere

Când s-a născut Geta BURLACU, pe 22 iulie 1974, „Annie's song” era pe primul loc în US Chart.

---

Cantec 1 in SUA

Nicolae BOTGROS s-a născut pe 25 ianuarie 1953, iar cântecul „Don't let the stars get in your eyes” era hit în Statele Unite.

---

Cantec 1 in SUA

Piesa „Cold, Cold Heart” de Tony Bennett se auzea în boxe în Statele Unite, pe primul loc în US Chart, la 2 decembrie 1951, atunci când s-a născut Zinaida Julea.

---

Cantec 1 in SUA

Potrivit US Chart, piesa „I'll be there” de Jackson 5 era pe locul 1, la 11 noiembrie 1970, în ziua în care s-a născut Pavel STRATAN.

---

Cantec 1 in SUA

Pe 2 iulie 1971, sub ritmul piesei „I Feel The Earth Move” interpretată de Carole King dansau oamenii din US și nu numai. Georgeta VOINOVAN s-a născut tot în această zi.

---

Cantec 1 in SUA

Ștefan PETRACHE a avut norocul să se nască la 8 mai 1949, zi în care „Riders in the Sky” era cea mai ascultată piesă în US. 

---

Cantec 1 in SUA

La 17 noiembrie 1967, atunciu când s-a născut Anișoara PUICĂ, Lulu se auzea în difuzorul radioului, pe poziția întâi, în US Chart.

---

Cantec 1 in SUA

Pe 15 martie 1942 hitul „Moonlight Cocktail” interpretat de Glenn Miller se auzea în toate casele americanilor. Iar în Moldova în această zi s-a născut Mihai DOLGAN.

---

Cantec 1 in SUA

Adriana OCHIȘANU s-a născut la 18 martie 1978, în orăşelul Căușeni, Republica Moldova, iar piesa care era în acea zi hit este „Night Fever”. Nu știm dacă la radiourile din Călărași cânta asta, dar în Statele Unite se auzea.

---

Cantec 1 in SUA

Probabil toți știu această piesă, inclusiv Cristofor ALDEA-TEODOROVICI:

---

Cantec 1 in SUA

Aura s-a născut în ziua în care „Family affair sly and the family stone” era ascultă-tă la maxim: 3 decembrie 1973.

---

Cantec 1 in SUA

„Straight Up” - acesta-i un hit din 1989. Andriano, Chișinău Youth Orchestra ar putea să interpreteze această melodie?

---

Cantec 1 in SUA

În 1987 piesa „Mony Mony” punea pe jar lumea din Statele Unite, de pe primul loc în US Chart. Gloria GORCEAG s-a născut în acea zi memorabilă de 21 noiembrie 1987. 

---

Cantec 1 in SUA

Natalia BARBU s-a născut la 22 august 1979, iar potrivit US Chart, acesta a fost hitul de pe primul loc: „My Sharona”.

---

Cantec 1 in SUA

Pe 1 august 1979, atunciu când s-a născut Olia TIRA, potrivit US Chart piesa „Roll with it official” interpretată de Steve Winwood a fost pe primul loc în top.

---

Cantec 1 in SUA

Pe 4 martie 1987, ziua în care s-a născut Cătălin JOSAN, Bon Jovi era pe locul 1 în US Chart cu piesa Livin' On A Prayer:

Melodiile au fost găsită cu ajutorul platformei: www.birthdayjams.com

Sursă foto: Unica.md, moldovenii.md, odoras.md

Melodii Hituri Vedete zi de nastere Melodii Hituri Vedete zi de nastere Melodii Hituri Vedete zi de nastere Melodii Hituri Vedete zi de nastere Melodii Hituri Vedete zi de nastere Melodii Hituri Vedete zi de nastere Melodii Hituri Vedete zi de nastere Melodii Hituri Vedete zi de nastere Melodii Hituri Vedete zi de nastere Melodii Hituri Vedete zi de nastere Melodii Hituri Vedete zi de nastere Melodii Hituri Vedete zi de nastere Melodii Hituri Vedete zi de nastere Melodii Hituri Vedete zi de nastere Melodii Hituri Vedete zi de nastere Melodii Hituri Vedete zi de nastere Melodii Hituri Vedete zi de nastere Melodii Hituri Vedete zi de nastere
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.