Prima pagină / Lucruri / Cultură  /  „Emoționar” de Cristina Leahu: trusa de prim ajutor în descoperirea propriului Eu

„Emoționar” de Cristina Leahu: trusa de prim ajutor în descoperirea propriului Eu imprimare

11.05.2017  

„Această carte este un cumul de emoții ilustrate și explicate în mod simplu și subiectiv”, așa rezumă Cristina Leahu noua sa carte „Emoționar”, apărută la Barcelona.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

„Emoționarul" este rezultatul muncii și explorării mele emoționale din ultimii ani. Și este bazat pe instrumente de inteligență emoțională și pe înțelegerea proceselor conștientului și a inconștientului", spune Cristina Leahu, care este un coach în inteligența emoțională și autoarea cărții „Cercuri Ovale ce Râd".

„Emoționarul" este creat sub coordonarea celui mai bun maestru în arta emoțiilor, Beatriz Braghis Leahu, în vârstă de 6 ani, mărturisește Cristina Leahu, originară din Moldova și stabilită în Spania.

Emoționar de Cristina Leahu

„Deosebite mulțumiri celor care m-au însoțit în acest drum: familie, prieteni, clienți dar în mod special partenerei mele și coautoarei, Julia Rube Rivarola, care prin arta ilustrației a reușit să transforme această carte într-o bijuterie emoțională".

„Mulțumesc și vă doresc câte un „Emoționar" în fiecare buzunar!".

„Emoționar”, dicționar al emoțiilor pe limba mea, este primul dicționar al emoțiilor care vine în întâmpinarea nevoii de a pune în cuvinte ceea ce simțim, trăim și experimentăm la nivel emoțional.

Ajută prin ilustrații și cuvinte să îmbogățim vocabularul emoțional și astfel sa putem reda cu mai multa precizie felul în care ne simțim.

„Emoționarul" ne ajută să identificăm tipurile de trăiri pe care le avem și să le explicăm și celor din jurul nostru, spune Cristina Leahu.

Este trusa de prim ajutor în descoperirea propriului Eu, în avansarea în comunicarea non violentă și exprimarea cu acuratețe a tumultului interior.

Cartea „Emoționar" de Cristina Leahu poate fi comandată AICI.

„Emoționar” de Cristina Leahu
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.