Prima pagină / Lucruri / Cultură  /  Coşurile de gunoi: ca să fim noi mai buni, ele adună răul, gunoiul

Coşurile de gunoi: ca să fim noi mai buni, ele adună răul, gunoiul imprimare

Urne pe stradă

13.11.2012  

Ca să fim noi mai buni, ele adună răul, gunoiul şi urâtul. Sunt coşurile de gunoi de pe străzile oraşului.

Cristian a făcut pentru „Ştiripozitive.eu” o galerie foto cu coşurile de gunoi ale oraşului, cu aceste lucruri care însoţesc mersul nostru pe străzi şi ne ajută să fim mai buni.

De altfel, coșurile strâng tot ce nu mai folosim noi, tot ce ne încurcă. Ele acumulează tot ce-i negativ, pentru ca noi să fim mai pozitivi și să ne bucurăm de locuri mai frumoase și mai îngrijite. Totodată, ne scutesc de rușinea de a arunca gunoi pe jos și ne fac să părem mai manierați, aruncând în ele resturile pe care nu le folosim.

Deși scopul lor este același, formele și culorile coşurilor de gunoi sunt diferite, oferindu-le o personalitate aparte, de ți-e mai mare dragul să arunci cu gunoi în ele. Pentru că ne fac viața mai frumoasă și localitatea mai curată coșurile de gunoi, sunt un subiect pozitiv, la toate capitolele. Credem cu tărie în asta.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.