Prima pagină / Lucruri / Cultură  /  (Foto) Expoziţie inedită. Chipurile a 29 de medici au fost imortalizate de către un fotograf din capitală

(Foto) Expoziţie inedită. Chipurile a 29 de medici au fost imortalizate de către un fotograf din capitală imprimare

19.06.2018  

Sala cu Orgă din Chișinău găzduieşte expoziţia „În ochii lor, ai medicilor”, susținută și organizată de Medpark International Hospital.

„Privirea medicului cuprinde o lume întreagă. 

 În ochii lor vedem grijă fără margini, ore lungi de muncă, povești de viață, sclipirea micilor victorii și a marilor miracole medicale.

 În ochii lor rămân reflectate încrederea, speranța și bucuria vindecării miilor de pacienți.

În ochii lor descoperim persoana din spatele măștilor chirurgicale, halatelor, aparatelor - omul care salvează vieți.
În ochii lor pacientul este centrul universului.”

Deschiderea oficială a expoziţiei a fost pe 14 iunie, dar nu vă întristaţi, aceasta va dura încă 2 săptămâni, iată de aceea nu rataţi această şansă!

Vernisajaul este suținut și organizat de Medpark International Hospital, pentru acesastă expoziţie s-a lucrat foarte intensiv, pe parcursul a 5 luni au fost fotografiaţi 29 de medici în 11 sesiuni foto. 

Alex Iordache este fotograful care a realizat fotografiile pentru expoziţie, în imaginea de mai jos observăm că este şi el îmbrăcat mai neobişnuit decât îl puteţi întâlni zi de zi.

Alex Iordache a fost declarat fotograful Anului 2016 în fotografia de nuntă şi familie, acestea fiind cele 2 genuri de bază în care activează ca fotograf în cei peste 9 ani. 

Menţionăm că expoziția va dura 2 săptămîni în incinta Sălii cu Orgă din Chişinău după care va trece în Shopping MallDova. 

 

Reporter: Tatiana Munteanu

Foto: Alex Gurduza

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.