Prima pagină / Lucruri / Cultură  /  (VIDEO) Tablouri mai puţin cunoscute semnate de pictorul Mihai Grecu

(VIDEO) Tablouri mai puţin cunoscute semnate de pictorul Mihai Grecu imprimare

02.12.2013  

Ce-ar fi să facem o vizită virtuală la expoziția comemorativă a pictorului Mihai Grecu. Expoziţia poate fi vizitată şi în viaţa reală, pentru că este deschisă până la 8 decembrie, la Muziul Naţional de Artă al Moldovei.

Votează: 4.6/5 (5 Voturi )

În aceste zile, la Muzeul Național de Artă al Moldovei, pictorul Mihai Grecu poate fi redescoperit, într-o expoziție comemorativă, cu 20 de tablouri mai puţin cunoscute. Aici vestea bună este următoarea: chiar dacă expoziţia este postumă, arta lui Mihai Grecu este încă în viaţă.

Mihai Grecu. Expoziţie

Mihai GRECU: Pictură. Expoziţie comemorativă.
Vernisaj: 7 noiembrie 2013, ora 15:00.
Perioada: 7 noiembrie - 8 decembrie 2013

Organizatori: Muzeul Naţional de Artă al Moldovei
Ministerul Culturii al Republicii Moldova

Locaţie: Muzeul Naţional de Artă al Moldovei.
Chişinău, str. 31 August 1989, 115

 

Mihai GRECU: Pictură. Vernisajul expoziţiei comemorativă. Foto: MNAM.md. Mihai GRECU: Pictură. Vernisajul expoziţiei comemorativă. Foto: MNAM.md.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.