Prima pagină / Lucruri / Sport  /  Tatiana Ciobanu: „Sunt adepta modului sănătos de viață care trebuie educat zi de zi”

Tatiana Ciobanu: „Sunt adepta modului sănătos de viață care trebuie educat zi de zi” imprimare

21.04.2016  

Nu-și imaginează o zi din viață fără sport. Tatiana Ciobanu practică Kangoo Jumps de doi ani, care la început era pentru ea doar un hobby, iar cu timpul transformat în munca de zi cu zi, a ajutat-o să devină antrenor internațional.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Deși a făcut studii în domeniul economic, ideea de a practica Kangoo Jumps i-a venit acum câțiva ani la deschiderea unei săli de forță. Tatiana Ciobanu spune că acest sport o ajută nu doar să se mențină în formă, dar este și o modalitate de a cunoaște femei dornice de o silută suplă.

df

„Sunt adepta modului sănătos de viață care trebuie educat zi de zi. Alimentându-ne sănătos, ajungem să avem nu doar un corp de invidiat, dar și o sănătate de fier”, acest sfat, dar și multe altele le-a spus antrenoarea Tatiana Ciobanu celor de la Stiripozitive.eu.

ju

• Poate fi practicat de oricine, indiferent de vârstă, sex, greutate, restricție având doar femeile însărcinate.

Kangoo Jumps poate fi practicat absolut de oricine începând cu copii și finisând cu bătrâni. Vârsta minimă pentru copii ar fi 6 ani cu greutatea de la 30 kg. În rest toate persoanele până la 90 de ani pot practica acest sport. Interdicție au doar femeile însarcinate și persoanele cu spondiloză cervicală.

kh

• Femeile trebuie să știe și să înțeleagă că acest sport nu este dăunător, ci dimpotrivă are o mulțime de beneficii nu doar asupra siluetei ci și asupra sănătății.

- Dezvoltă musculatura și conturează silueta în mod natural,

- Reduce rapid stratul de țesut adipos;

- Previne procesul de îmbătrânire;

- Induce stare de bine și reduce stresul;

- Stimulează sistemul limfatic, astfel: curăță celulele și elimină toxinele, întărește sistemul imunitar, echilibrează metabolismul.

kj

• Aduce beneficiii nu doar femeilor, dar și bărbaților.

Acest sport dezvoltă foarte bine rezistența la bărbați. Pentru ei se potrivește Kangoo Power cu elemente de Kick&Punch care are stilul artelor marțiale reprezentată prin lovituri și pumni în stiluri diferite, inclusiv kick box și karate. În sălile de fitness de obicei se folosesc Kangoo Power și Kangoo Dance. 

• Sport distractiv pentru copii

Pentru copii este destinată programa Kangoo Discovery. Aceasta îi motivează să aibă activitate fizică și îi ajută să se dezvolte armonios. Orele sunt distractive ceea ce îi face să uite de efortul fizic. Nu este necesară o pregătire a copiilor, scopul fiind de ai ajuta să capete rezistență și să se obișnuiască cu sportul.

• Consumul de alimente bogate în vitamine ajută mai ușor la practicarea acestui sport

Înainte cu două sau trei ore de antrenament, neapărat trebuie de luat o masă consistentă alcătuită din carbohidrați complecși: orez brun, hrișcă, ovăz, fasole, cartof dulce, paste integrale și o sursă de proteine: piept de pui, piept de curcan, pește, ouă.

nh

• Slăbești rapid și sănătos

O ședință de Kangoo Jumps durează între 50-60 de minute și se ard de la 600 până la 1200 decalorii. Persoanle trebuie să fie răbdătoare în procesul de slăbire și să opteze pentru o alimentație sănătoasă și echilibrată care va avea rezultate pe termen lung, decât să apeleze la diete drastice care dau rezultate pe termen scurt și ne distrug sănătatea.

,mj

• Tonifiază musculatură oricând și oriunde

Kangoo Jumps lucrează fiecare grupă de mușchi. Se pune accent pe cei abdominali și fesieri, de regulă fiind cei mai problematici. Ghetele de kangoo jumps sunt mai grele decât oricare altă încălțăminte sportivă, ajungând să cântărească aproximativ 2 kg fiecare. Acest sport poate fi practicat atât în sală, cât și în aer liber, fiind pe cât de distractiv, pe atât și de eficient.

jh

kj

Un sport ce-ți dă energie și poftă de viață

Mișcare la înălțime ritmată și multă voie bună, așa poate fi definit sportul Kangoo Jumps ce îmbină elementele unui antrenament fizic cât se poate de atractiv. „Acum nu mai e la modă să fim slabe, așă că uitați de dietele stricte. Faceți sport și alimentațivă sănătos. Acesta este secretul pentru o siluetă de invidiat”, spune Tatiana Ciobanu pentru Stiripozive.eu  

mn

Sursa foto: Arhiva personală

Autor: Cristina DUDUCIUC

 

f f f f fr f f f f f d
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.