Prima pagină / Lucruri / Business  /  „Merlot 2012 Premium” – unicul vin roșu moldovenesc medaliat cu aur la Concursul Mondial de vinuri de la Bruxelles

„Merlot 2012 Premium” – unicul vin roșu moldovenesc medaliat cu aur la Concursul Mondial de vinuri de la Bruxelles imprimare

18.05.2016  

Vinul roșu moldovenesc ”Merlot 2012 Premium”, produs de bradului „Et Cetera”, a fost apreciat cu medalie de aur la Concursul Mondial de Vinuri de la Bruxelles. Dragostea și grija producătorilor pentru roadă sunt cheia succesului vinăriei.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

„Timpul se schimbă, iar „Merlot de la Et Cetera” rămâne la fel de fermecător ca întotdeauna”, spun creatorii brand-ului „Et Cetera”, anunțând obținerea medaliei de aur la Concursul Mondial de Vinuri de la Bruxelles.

Et Cetera

Pentru producători vinul reprezintă este o aventură de familie - dragostea și grija sunt primordiale în menținerea bunăstării unei familii, anume aceste particularități sunt şi garanţia succesului vinăriei.

„Cultivăm relațiile, împărtășim cunoștințele noastre din domeniu și dezvoltăm cultura consumului de vin din țara noastră. Avem grijă cu abnegație de pământ care la rândul său ne recompensează cu o roadă bogată, controlăm cu minuțiozitate fiecare etapă de producere, începând cu cultivarea strugurilor prin metode pur ecologice, fermentarea și maturarea vinului în stejar și până la oferirea produsului finit oaspeților noștri în restaurantul vinărie”, spun autorii brand-ului „Et Cetera”.

123rr

„Merlot 2012 Premium” este disponibil în: Et Cetera Wine Store, str. Columna 136, Chișinău.

Web: Etcetera.md

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.