Prima pagină / Lucruri / Business  /  Personalizează-ți propria pernă! Ana Roșca îți propune cele mai autentice idei

Personalizează-ți propria pernă! Ana Roșca îți propune cele mai autentice idei imprimare

16.08.2016  

Într-o lume încărcată și obosită de rutina zilnică, ne-am îndreptat privirea spre oameni speciali. Oameni, precum Ana Roșca, care ne-a demonstrat ce înseamnă să muncești din pasiune și să-ți pornești o afacere, care cu doi ani în urmă era un simplu hobby.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Ana Roșca este o tânără de 29 de ani. S-a născut într-o familie unde mama și bunica sunt fire creative, de la care a primit darul măiestrii de a confecționa multe lucruri frumoase. Deși este absolventa Academiei de Studii Economice și a activat în calitate de inspector în asigurări, a înțeles totuși că lucrurile handmade îi sunt mai aproape sufletului. Acum produce diferite perne „Lergi”, iar cum a fost creat acest brand, cât de comode sunt pernele și ce planuri de viitor are Ana Roșca, aflați în cele ce urmează. 

xsgb

• Dorința de a crea perne decorative a apărut spontan 

Ideea de a crea perne handmade s-a născut din dorința de a face câteva cadouri originale la sărbătorile de iarnă. Zis și făcut! Bucuria celor dragi mi-a creat o dispoziție frumoasă încât m-au făcut să nu încetez crearea în continuare a lucrărilor handmade.

dxh

• Denumirea brandului „LERGI” nu este întâmplătoare

La crearea pernuțelor mă ajută mult soțul și fetița mea Valeria. De aici și a venit ideea de a face pernuțele sub denumirea „LERGI” - de la prenumele soțului Gheorghe, pentru prieteni el fiind Gigi și de la fetița mea Valeria, prescurtat fiind Lera.

jkv

klh

• Nu doar copii, dar și maturi pot avea o asemenea pernă

Majoritatea pernuțelor sunt destinate pentru copii, dar sunt și pernuțe pentru adulți, cupluri. Mesajele pe care le solicită cel mai des aceștia sunt cele cu data nunții, iar pentru copii datele personale de naștere.

fdg

gfd

• Comoditatea și calitatea pernelor sunt apreciate

Crearea unei perne parcurge mai multe etape. De la alegerea modelului, formei și culorii, până la procurarea stofei și lucru nemijlocit asupra acesteia. Cel mai important în crearea pernuțelor handmade este calitatea cusăturii și stofei alese, deoarece sunt lucrări prevăzute să bucure ochii omului pentru mai mulți ani. Astfel pernuțele sunt confecționate din stofe naturale - de calitate înaltă, umplutura fiind hollowfiber (polyester) hipoalergenică, antiaglomerantă de tip biluțe. Aceasta se folosește ca umplutură pentru perne, jucării din pluș sau obiecte textile de artizanat.

SF

aet

• Ideile originale apar în fiecare zi

Mostrele de pernuțe deseori le propun eu, dar orice solicitare apărută din partea clienților este ascultată și realizată. De multe ori, mi se propun idei de pernuțe foarte originale - cu bun gust, care le realizez cu mare drag.

sdtg

hgtfgh

• Un simplu hobby se poate transforma într-o afacere de succes 

Pernuțele handmade sunt un hobby pentru mine, care sper să devină activitatea mea de bază. Acum fiind în voga creațiile handmade, mă strădui să vin cu idei noi și autentice de pernuțe, dar și alte accesorii pentru copii sau maturi. Astfel depun multă muncă în ceea ce fac ca în viitorul apropiat să deschidem o afacere destinată decorului de interior și altor articole pentru copii și bebeluși.

duj

Autor: Cristina DUDUCIUC

Foto: Arhivă personală 

 

 

t65iy eru wy ery ery sry sry sry syr ry ry ry ery yr ery rey
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.