Prima pagină / Lucruri / Business  /  Vești bune în prag de iarnă pentru oameni și instituții

Vești bune în prag de iarnă pentru oameni și instituții imprimare

09.10.2013  

Vești bune în prag de iarnă: acum operatorii centralelor termice pe biomasă au un o resursă care să-i ajute în munca lor: un Îndrumar.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Cu acest „Îndrumar pentru operatorii centralelor termice pe biomasă” calea până la eficiență și confort este mai scurtă. Îndrumarul este adresat operatorilor centralelor termice pe biomasă și managerilor de instituții publice în scopul asigurării eficienței maxime a sistemelor de încălzire și a confortului termic în perioada rece a anului.

Îndrumarul este elaborat cu suportul Uniunii Europene și al Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în cadrul Proiectului Energie și Biomasa în Moldova, în parteneriat cu Agenția pentru Eficiență Energetică.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.