Prima pagină / Lucruri / Business  /  Caietul de Politici FNPAIA 2013 (PDF)

Caietul de Politici FNPAIA 2013 (PDF) imprimare

Caietul de Politici al Federaţiei Naţionale a Patronatului din Agricultură şi Industria Alimentară 2013

15.12.2013  

De la politicile privind subvenționarea agriculturii și cooperarea agricultorilor până la inițiativele în domeniul comunicării: toate politicile Federaţiei Naţionale a Patronatului din Agricultură şi Industria Alimentară (FNPAIA) pot fi consultate în acest Caiet de Politici, elaborat în 2010 și actualizat în 2013.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

„Experiența și activitățile membrilor organizației noastre ne dau autoritatea necesară pentru a lansa acest dialog asupra politicilor agricole în Moldova”, afirmă în Prefața Caietului de Politici FNPAIA 2013, Președintele Federaţiei Naţionale a Patronatului din Agricultură şi Industria Alimentară, Alexandru Slusari.

Caietul de Politici al Federaţiei Naţionale a Patronatului din Agricultură şi Industria Alimentară a fost adoptat la 24 noiembrie 2010 şi actualizat şi confirmat la şedinţa consiliului lărgit al FNPAIA la 3 iulie 2013.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.