Prima pagină / Lucruri / Societate  /  Istoria ultimelor două decenii în patru fotografii cu ouă

Istoria ultimelor două decenii în patru fotografii cu ouă imprimare

De la cozile anilor 90 până la ouăle cu marcaj

14.03.2012   3207 

Patru fotografii – două de Slavici Moroz și două de Mircea Zatușevschi – reconstituie parcursul istoric în ultimele două decenii al unui produs de pe mesele noastre: oul.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

De la cozile și îmbulzeala anilor 90 după ouă până la ouăle ștampilate de astăzi: acesta pare să fie în rezumat destinul din ultimii 20 de ani al acestui produs alimentar. În realitate însă istoriile povestite de oameni în legătură cu aceste timpuri și cu acest produs sunt cu adevărat valoroase.

 

EEF  Ambasada Suediei  Danida   

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu suportul Fundaţiei Est-Europene. În prezent, portalul Stiripozitive.eu este realizat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Portalul www.stiripozitive.eu a fost desemnat „Debutul anului 2012 în mass-media din Moldova” de către Clubul de Presă din Chişinău – Centrul pentru Jurnalism Independent şi Comitetul pentru Libertatea Presei, la 13 decembrie 2012. 

Stiripozitive.eu a obţinut premiul „VIP Magazin” în anul 2013 la categoria „Mass-media. Presa on-line”.