Prima pagină / Lucruri / Societate  /  Infograficul reuşitelor | Programul UE-PNUD „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”

Infograficul reuşitelor | Programul UE-PNUD „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” imprimare

19.08.2014  

Programul UE-PNUD „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” ilustrează într-un infografic principalele rezultate obținute în perioada aprilie 2012 – iunie 2014.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Principalele rezultate obținute de Programul „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” în perioada aprilie 2012 – iunie 2014 sunt prezentat într-un infografic al reuşitelor.

Programul „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” este finanţat de Uniunea Europeană, co-finanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare.

Infograficul poate fi descarcat de AICI: RO_Infografic_UE_PNUD_SMPI.pdf

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.