Prima pagină / Lucruri / Societate  /  (Video) „Academic Skills Café” la Chișinău: cum se transformă o cercetare academică într-un produs

(Video) „Academic Skills Café” la Chișinău: cum se transformă o cercetare academică într-un produs imprimare

21.07.2017  

În perioada 20-21 iulie 2017, în Chișinău, a avut loc „Academic Skills Café”. Evenimentul a inclus o serie de ateliere de lucru destinate persoanelor interesate și implicate în domeniul cercetărilor academice și care doresc să cunoască cum se transformă o cercetare academică într-un produs intelectual pentru diverși actori (cetățean, stat, industrie, etc.), cum este utilizat marketing-ul pentru cercetători și care sunt tendințele de networking în mediul academic.

„Academic Skills Cafe" este un eveniment realizat în cadrul programului guvernamental de granturi tematice Diaspora Engagement Hub, subprogramul "Granturi inovatoare ale diasporei", implementat în colaborare cu Organizația Internațională pentru Migrație (OIM), misiunea în Moldova, finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

 

 

 

098 876 765 654 543 432 321 poilkj lkjpoi iuykjh kjhoiu iuykjh jhgiuy
 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.