Prima pagină / Lucruri / Societate  /  Atelier axat pe dezbaterile TV cu jurnalistul Mircea Surdu pentru participantele la Academia de Liderism Feminin

Atelier axat pe dezbaterile TV cu jurnalistul Mircea Surdu pentru participantele la Academia de Liderism Feminin imprimare

31.10.2018  

Participantele la Proiectul „Women 4 Leadership” au beneficiat de o instruire axată pe dezbaterile televizate, susținută de către jurnalistul Mircea Surdu, realizatorul talk-show-ului „Bună Seara!” de la TV Moldova 1.

Interesant, captivant și provocator. Sunt trei cuvinte-cheie prin care participantele la Academia de Liderism Feminin „Women 4 Leadership” au descris atelierul despre dezbaterile TV, susținut de jurnalistul Mircea Surdu.

Reperele teoretice și sarcinile practice împărtășite și exersate în cadrul instruirii sunt de un real folos, așa cum au afirmat participantele, pentru implicarea femeilor în procesele decizionale.

Jurnalistul Mircea Surdu este directorul Studioului TeleFilm Chișinău, iar recent a obținut Premiul pentru excelență în jurnalism „Vanda Condurache” în cadrul evenimentului „Seara Valorilor”, organizat anual de Primăria Municipiului Iași.

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația Institutum Virtutes Civilis (IVC) și IP CRAION Centrul CONTACT-Cahul, în parteneriat cu Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women Moldova) și cu sprijinul Guvernului Suediei.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.