Prima pagină / Lucruri / Societate  /  „Fitness în aer liber” – un proiect care promovează modul sănătos de viață la Andrușul de Jos

„Fitness în aer liber” – un proiect care promovează modul sănătos de viață la Andrușul de Jos imprimare

08.10.2019  

Grupul de inițiativă „Mișcarea este viață” a lansat la Andrușul de Jos un proiect care promovează modul de viață sănătos. Băștinașii din localitate vor avea posibilitatea de a face sport în aer liber, acolo fiind instalate mai multe echipamente sportive.

Proiectul Fitness în aer liber a fost posibil datorită programului de Granturi Mici 2019, ediția a VI-a. Valoare proiectului este de 29 720 lei, bani oferiți de către A.O Perspectiva, Administrația Publică Locală Andrușul de Jos și A.O Viitorul Nostru.

 

Acest proiect este implementat în cadrul Programului de Granturi Mici pentru Tineri - 2019, ediția a VI - a, cu suportul financiar al Fundației Est-Europene, din sursele acordate de Suedia.

Sursa foto: Fondul pentru tineri Cahul

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.