Prima pagină / Lucruri / Societate  /  ÎS „Taina Codrului” prestează servicii de alimentație publică și catering întru susținerea unui proiect social din comuna Ciorești

ÎS „Taina Codrului” prestează servicii de alimentație publică și catering întru susținerea unui proiect social din comuna Ciorești imprimare

12.10.2020  

În anul 2019, Asociația Obștească „Baștina mea” din Ciorești, raionul Nisporeni a reușit, cu suportul Fundației Est-Europene, să creeze o cantină socială, care prevede alimentația a 25 de persoane din categoriile defavorizate.

Pentru a putea menține această inițiativă, asociația a găsit de cuviință să înființeze o Întreprindere Socială de Inserție, numită „Taina Codrului”, care la moment prestează servicii de alimentație publică – cu posibilitatea organizării ceremoniilor festive, dar oferă servicii de spălare a hainelor, și mai nou, întreprinderea prestează și servicii de catering.

„Întreprinderea prestează servicii de alimentație publică la un preț redus, iar venitul obținut este reinvestit în alimentația a 25 de persoane din categorii defavorizate”, afirmă directorul Întreprinderii Sociale „Taina Codrului, Gheorghe Guțu.

Proiectul Asociației Obștești „Baștina Mea” este susținut de Fundația Est-Europeană, din resursele Uniunii Europene.  

 

Imagine: freepik.com

DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.