Prima pagină / Lucruri / Societate  /  Fabricat, cu dragoste, în Moldova 2012

Fabricat, cu dragoste, în Moldova 2012 imprimare

Pe o singură platformă de 1600 de metri pătrați întreaga economie a țării

27.02.2012  

În Moldova există fabrici la care se produc în direct oamenii politici și comentatorii și există fabrici care produc și contribuie direct la prosperitatea țării.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Expoziția națională „Fabricat în Moldova 2012" a reunit, în ianuarie și februarie 2012, pe o singură platformă de 1600 de metri pătrați întreaga economie a țării: oameni, companii, produse, experiențe, informații.       

Premiera acestei ediții a expoziției „Fabricat în Moldova" a fost „Festivalul Plăcintelor și Vinului Fiert". Iar printre acțiunile tradiționale ale expoziției s-au numărat desemnarea celor mai bune mărci comerciale ale anului, desfășurarea Bursei de contacte și organizarea Târgului Locurilor de Muncă.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.