Prima pagină / Lucruri / Societate  /  Infografic | Susținerea măsurilor de promovare a încrederii

Infografic | Susținerea măsurilor de promovare a încrederii imprimare

11.07.2013  

Programul Susținerea măsurilor de promovare a încrederii prezintă, într-un infografic produs de ”URMA ta”, principalele sale rezultate obținute în perioada aprilie 2012 - mai 2013.  

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

45 de parteneriate create între ONG-urile și autoritățile locale de pe ambele maluri ale Nistrului, 12 obiecte de infrastructură reconstruite cu un cost total de 1,6 milioane €, 200 de familii incomplete din regiunea transnistreană au fost susţinute în îngrijirea şi educația copiilor, 15 mii de oameni au obținut acces la un traseu internațional odată cu reconstrucția și amenajarea drumului central din Varnița - aceste și alte reușite sunt prezentate de Programul Susținerea măsurilor de promovare a încrederii într-un infografic produs de ”URMA ta”.

Programul Susținerea măsurilor de promovare a încrederii este finanţat de Uniunea Europeană, co-finanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare.

Programul Susţinerea măsurilor de promovare online:

Site-ul web PNUD Moldova, Site-ul web al Delegației Uniunii Europene în Moldova, Pagina de Facebook PNUD Moldova, Pagina de Facebook a Delegației Uniunii Europene în Moldova.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.