Prima pagină / Lucruri / Societate  /  Vești bune pentru autoritățile publice locale: ghidul de comunicare

Vești bune pentru autoritățile publice locale: ghidul de comunicare imprimare

16.07.2013  

Acum autoritățile locale din Moldova au nu doar responsabilități și griji, dar și un instrument care le poate ajuta să răspundă la acestea cu soluții: Ghidul de comunicare pentru autoritățile publice locale.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Vedeți aici ce afirmă Președintele CALM și aflați care este cel mai mare tezaur al omenirii. 

Beneficiile comunicării „devin vizibile și incontestabile”, afirmă Primarul de Selemet, Cimișlia, Tatiana Badan, Președintele CALM.

Totodată, „informația a fost întotdeauna cel mai mare tezaur al omenirii”, spune Scott Johnson, Directorul Proiectului USAID „Susţinerea Autorităților Publice Locale din Moldova”.

Ghidul de comunicare pentru autoritățile publice locale a fost elaborat cu suportul oferit de Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) în cadrul Proiectului de Susţinere a Autorităţilor Locale din Moldova (LGSP) în parteneriat cu Congresul Autorităţilor Locale din Moldova (CALM).

Ghidul de comunicare pentru autoritățile publice locale poate fi descărcat de aici Ghid-de-comunicare-pentru-autoritile-publice-locale_1.pdf sau de AICI.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.