Prima pagină / Lucruri / Societate  /  Vești bune de la Fundația Est-Europeană

Vești bune de la Fundația Est-Europeană imprimare

11.10.2013  

Fundația Est-Europeană aduce cu noul său Raport Anual mai multe vești bune: încheierea cu succes a Programelor sale din 2010-202, lansarea Programelor 2012-2016 cu genericul „Cetățeni activi, comunități prospere” și așa mai departe.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

„Anul 2012 a fost un an care a oferit Fundaţiei Est-Europene posibilitatea de a face totalurile programului „Consolidarea sistemelor democratice prin crearea Fundaţiei Est-Europene", afirmă, în deschiderea Raportului Anual al Fundaţiei Est-Europeneîntr-un mesaj comun, Preşedintele Consiliului Director, Silvia Radu, şi Preşedintele Fundaţiei, Sorin Mereacre.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.