Prima pagină / Lucruri / Societate  /  Vești bune de la Fundația Est-Europeană: Raportul Anual în limba engleză

Vești bune de la Fundația Est-Europeană: Raportul Anual în limba engleză imprimare

10.12.2013  

Acum veștile bune cuprinse în Raportul Anual al Fundației Est-Europene pot fi citite și înțelese de mai multă lume: este disponibilă acum și versiunea în engleză a raportului.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Raportul Anual al Fundației Est-Europene 2012, în versiunea sa engleză ”East Europe Foundation - Moldova | Annual Report 2012”, cu reușitele și contribuțiile tuturor partenerilor este disponibil AICI.

Raportul FEE 2012 a fost editat cu suportul Guvernului Suediei oferit prin intermediul Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida), al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA și al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) prin intermediul Fundației Eurasia.

O prezentare succeintă a Raportului FEE 2012 în limba română este AICI.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.