Prima pagină / Locuri / Societate  /  „The Flying Postmen”: o fotografie veche adusă astăzi pe locul de atunci

„The Flying Postmen”: o fotografie veche adusă astăzi pe locul de atunci imprimare

Emil Bojescu, Mircea Sturza, Gabriel Ștefan Andronic și Andrei Nicula într-o poză din 1996 adusă pe același loc în 2012

13.04.2012  

Gabriel Ștefan Andronic a mers în aceste zile cu o fotografie alb-negru de acum vreo 15 ani sub podul de la Telecentru pentru a rememora vremurile în care apărea primul album al formației „The Flying Postmen”, „Well”.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

În 1996, cu mulți ani înaintea apariției iPod-ului, formația „The Flying Postmen" - Emil Bojescu, Mircea Sturza, Gabriel Andronic și Andrei Nicula - se afla sub podul de la Telecentru din Chișinău, pozând pentru coperta primului album „Well".

Acum, pe locul acelei sesiuni foto, Gabriel Ștefan Andronic  a descoperit două cifre care se evidențiază cel mai mult: 4 și 9. Patru, pentru că erau atunci patru în fotografie, și 9, probabil, pentru că au fiecare câte o provocare nouă în viață și în carieră.   

„Viaţa nu-i o şosea asfaltată!". Este citatul preferat al lui Gabi. Și acesta este valabil mai ales în Moldova.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.