Prima pagină / Locuri / Societate  /  Winter Charity Ball 2017

Winter Charity Ball 2017 imprimare

13.12.2017  

În ajunul Crăciunului, Comunitatea absolvenților programului FLEX, împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Creativă și Gender-Centru organizează un bal caritabil. În urma acestui bal, banii adunaţi vor fi donaţi în scop caritabil unei familii tinere cu doi copii. În ajunul Crăciunului, fiecare dintre noi poate fi Moş Crăciun pentru această familie!

Comunitatea absolvenților programului FLEX, împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Creativă și Gender-Centru, vă invită la prima ediție a WINTER CHARITY BALL: Masquarade, ce va avea loc la Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO" pe data de 23 Decembrie, între orele 17:00-21:00.

Organizatorii promit o seară de neuitat, unde cei prezenţi vor avea parte de: muzică de calitate asigurată de invitați speciali, atelier de confecționare a jucăriilor pentru brad, o tombolă cu multe premii, un Moș Crăciun, gata de a face poze, multă distracție și atmosferă de poveste!

Pentru a adăuga puțin mister acestei seri, organizatorii îndeamnă participanţii să poarte câte o mască. 

Evenimentul are drept scop colectarea de fonduri din vânzările biletelor de intrare. Banii adunați la acest bal de caritate vor ajunge la o familie tânără cu doi copii (un băiețel de 3 ani și o fetiță de 9 luni) din Chișinău. Tatăl a rămas fără vedere la 7 ani, după ce a scos din pământ un obiect, care s-a dovedit a fi un focos de grenadă antitanc.

Prețul unui bilet este 40 MDL.

Copiii cu vârsta de până la 10 ani, însoțiți de părinți, vor avea acces gratuit.

Biletele pot fi procurate la intrare în ziua evenimentului.

Sărbătoriți Ajunul Crăciunului alături de noi la cel mai elegant Bal de Caritate și contribuiți la colectarea de fonduri pentru o cauză nobilă!  

Pentru mai multe detalii, contactați-ne la 069851984, 068788397 sau flexalumni.moldova@gmail.com 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.