Prima pagină / Locuri / Societate  /  La Centrul de Resurse pentru Tineret „Dacia” din Soroca viaţa merge înainte

La Centrul de Resurse pentru Tineret „Dacia” din Soroca viaţa merge înainte imprimare

Un an până la un deceniu

20.11.2012  

Centrul de Resurse pentru Tineret „Dacia” din Soroca, fondat în 2003, ajută tinerii din comunitate să se promoveze şi să se dezvolte. Centrul „Dacia” este în anul care precede aniversarea primului deceniu de la creare.

Programele promovare activ de către Centrul de Resurse pentru Tineret „Dacia" din Soroca sunt Consiliul Local al Tinerilor, Programul Prevenirea Violenţei şi Abuzului, Programul de Voluntariat şi Programul Informaţional.

Centrul „Dacia" asigură asistenţă atât tinerilor care vor să se afirme, cât şi victimelor abuzurilor, iar numărul beneficiari lor de servicii a depăşit 500.

„Acum desfăşurăm şi un curs de lungă durată, de 96 de ore - Managementul Eficient al Afacerii Proprii - la Glodeni. În rezultatul cursului, tinerii implicaţi realizează planuri de afaceri şi pot beneficia de granturi până la 2500 de dolari pentru a-şi iniţia sau extinde afacerile", afirmă Stela Babici, directoarea Centrului de Resurse pentru Tineret „Dacia".

„Astfel de cursuri am desfăşurat la Donduşeni, Soroca şi Edineţ", spune directoarea Centrului „Dacia".

 

Stela Babici, directoarea Centrului de Resurse pentru Tineret „Dacia
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.