Prima pagină / Locuri / Societate  /  Chișinăul privit seara de pe una din colinele sale

Chișinăul privit seara de pe una din colinele sale imprimare

Un loc urban în care seara îndrăgostiţilor este cu adevărat fantastică

27.02.2012  

Aşa arată noaptea locul în care se întâlnesc şi pot fi văzute şase din cele şapte coline ale Chişinăului.

Votează: 4.0/5 (4 Voturi )

Capitala țării este un oraş care are cu Italia o legătură mai veche decât recentele perioade de migraţie. Chișinăul este, poate, singurul oraş din lume care are şapte coline, la fel ca Roma.

Dacă stai să te gândeşti bine câte locuri frumoase şi cu adevărat romantice sunt în Chişinău, îţi dai seama că ai prea multe degete la o mână, ca să le numeri.

Locul numit sugestiv „Волна”, situat pe o colină la Ciocana, poate deţine, la sigur, prima poziţie în vreun top de frumuseţe urbană. 

Când ajungi seara acolo, câteva zeci de maşini în care sunt prieteni şi prietene, adică perechi romantice, stau cu farurile închise privind luminile Chişinăului. Dacă adaugi și puțină ninsoare iarna, timp de vreo 20 de minute, seara îndrăgostiţilor este cu adevărat fantastică. 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.