Prima pagină / Locuri / Cultură  /  Excursie virtuală printre identitățile în derivă la KSAK

Excursie virtuală printre identitățile în derivă la KSAK imprimare

Expoziția „Identități în derivă” organizată de KSAK – Centrul de Artă Contemporană, Chișinău

19.11.2012  

Spațiul abandonat al muzeului Zemstvei, care a prins din nou viață, implicarea artiștilor din zona Mării Negre, precum și originalitatea conceptului ne-au inspirat la un tur virtual prin sălile expoziției „Identități în derivă”, pentru cei care nu au reușit să o vadă.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Expoziția „Identități în derivă" organizată de KSAK - Centrul de Artă Contemporană, Chișinău, s-a desfăşurat în perioada 30 octombrie - 13 noiembrie î2012, n incinta fostului muzeu al Zemstvei, iar curatorul proiectului este Ștefan Rusu.

„Proiectul se axează pe cercetarea, documentarea şi arhivarea fenomenelor identitare din trecutul şi prezentul societăţilor post-socialiste, şi este dedicat contextualizării tendinţelor identitare (unele mai recente, dar şi marcher-i reziduali) la două decenii după dizolvarea Blocului Estic", ne-a spus Lilia Dragnev/KSAK.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.