Prima pagină / Locuri / Cultură  /  (VIDEO) Muzică live și poezie. Jurnalista Adriana Vasilcov şi-a lansat primul volum de poezii intitulat „Rozmarin”

(VIDEO) Muzică live și poezie. Jurnalista Adriana Vasilcov şi-a lansat primul volum de poezii intitulat „Rozmarin” imprimare

14.05.2018  

Jurnalista Adriana Vasilcov și-a lansat cartea intitulată „Rozmarin” la Chișinău în fața unui public select.

Evenimentul a fost mai deosebit, din moment ce scriitoarea a decis să-și lanseze volumul de versuri într-un parc din capitală, alături de familie/prieteni/colegi de breaslă, cu muzică live și licori savuroase.

Cu multe vorbe bune, prezent a fost și editorul cărții, Dumitru Mircea, care a recunoscut, este mândru de colaborarea și relația de prietenie dintre el și autoare.

Atmosfera relaxantă a serii a fost întreținută de către interpreții Olga Roman și Viorel Grecu, care au cântat muzică live. 

Cei prezenți la eveniment, ne-au mărturisit că au fost curioși să o cunoască personal pe Adriana, fiind impresionați de poeziile acesteia lecturate în mediul online. Rezultatul a fost la înălțime, invitații catalogând lansarea drept originală și foarte plăcută.

Autoarea cărții a precizat, de asemenea, că în acest volum sunt 50 de poezii, dintre care doar prima și ultima poezie au un titlu.

Cei prezenți s-au grăbit să facă fotografii cu scriitoarea, drept amintire a acestei zile condimentată cu mult „Rozmarin". 

 

Reporter: Tatiana Munteanu

Imagini: Alex Gurduza

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.