Prima pagină / Locuri / Cultură  /  „Expectancy and self-esteem'”, carte lansată de Ecaterina Moga la Biblioteca Municipală „B.P. Hajdeu”

„Expectancy and self-esteem'”, carte lansată de Ecaterina Moga la Biblioteca Municipală „B.P. Hajdeu” imprimare

17.05.2018  

În incinta Bibliotecii Municipale „B.P. Hajdeu” din Chișinău a avut loc lansarea unei cărți intitulată „Expectancy and self-esteem”.

Ecaterina Moga, în premieră, și-a lansat cartea alături de un public numeros, cartea fiind rezultatul unei munci timp de 8 ani și o experiență de aproape 15 ani. 

„Mă bucur foarte mult că în această zi specială pentru mine, au venit colegii și prieteni să mă susțină. Încă din anul 2014 mi-am propus să scriu o carte, iar astăzi sunt împlinită că am ajuns la aceste rezultate. Cartea mi-a fost editată de către o redacție din Germania.”, a spus Ecaterina Moga, autoarea cărții.

Cartea este despre cum în lumea de astăzi prețul intrării într-o activitate sau comunitate; este directiva ce te inițiază spre schimbare, perfecționare, autocunoaștere și dezvoltare personală. Noua realitate a epocii prezente impune cu stringență realizări mărețe, competență profesională și sinergie în activitățile cu caracter personal și profesional. Ea cere deopotrivă împlinirea profesională, îndeplinirea cu pasiune a sarcinilor de serviciu, perseverența și dedicarea în realizarea activităților cu competență, astfel încât să aduci o contribuție semnificativă în anturajul tău sau la locul de muncă. Aceste cerințe se situează pe dimensiuni diferite, care ating un nou nivel al performanței datorită semnificației personale unice pe care o are fiecare individ. 

Lucia Argint, moderatoarea evenimentului a precizat că s-a simțit onorată să modereze lansarea, deoarece cartea Ecaterinei este atât de practică și cu multe idei bune. „Mă bucură faptul că au venit mulţi susţinători ai cărţilor de calitate. O apariţie editorială deosebită în Republica Moldova, aşa cum nu s-a mai văzut până acum.”

La eveniment au fost invitați speciali, persoane din mediul academic, preuniversitar și postuniversitar, precum și multe alte persoane cu experiență. Aceştia i-au adus flori în dar, vorbe bune, cuvinte de laude dar şi multe urări de mai bine în continuare, succese în plan personal şi profesional.

Doctor în pedagogie, Președintă a Asociației Române de Literații, Liliana Romaniuc a evaluat cartea Ecaterinei în fața publicului prezent. „Sunt o persoană deschisă către lucrurile noi, acest produs a Ecaterinei, realizat în limba engleză, dar pe care eu l-am citit și în limba română, a fost primul moment în care ne-am cunoscut. Ecaterina este mai întâi de toate o prietenă iar mai apoi o colegă. Este o experienţă deosebită să citeşti o carte în două limbi, am răsfoit-o cu mult interes şi sper că şi ceilalţi cititori vor face la fel.”

Doritorii au avut posibilitatea de a cumpăra cartea la preț de autor, împreună cu autograful autoarei.

 

 

Reporter: Tatiana Munteanu

Foto: Alex Gurduza

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.