Prima pagină / Locuri / Cultură  /  (Video) Cina dedicată regiunii Lazio la restaurantul Amarcord

(Video) Cina dedicată regiunii Lazio la restaurantul Amarcord imprimare

24.08.2018  

Restaurantul „Hostaria Amarcord” împreuna cu partenerul Casa Rinaldi în Moldova, sub egida Ambasadei Italiei la Chișinău a organizat o cină dedicată bucătăriei regiunii Lazio.

Gazdele evenimentului, Giuliano Valter Casella și Doina Ceochină, au propus oaspeților o gamă largă de bucate ce reprezintă regiunea Lazio, asortate cu un vin roșu, care au făcut această cină cu adevărat deosebită.

În cultura Italiei, să mănânci alături de cei dragi este cel mai frumos lucru din viaţa de zi cu zi. Liniştea şi căldura unei mese alături de familie şi prieteni nu pot fi egalate cu nimic altceva.

Fiecare dintre cei prezenți au avut posibilitatea să savureze din bucatele propuse de gazda restaurantului Amarcord,  tarta sărată cu spanac, pasta Carbonare și pasta Amatriciana,  tocăniță din carne de vițel, dar și desertul serii - tarta din Terracina.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.