Prima pagină / Locuri / Turism  /  Graffiti de la Timișoara | Episodul 5

Graffiti de la Timișoara | Episodul 5 imprimare

03.07.2014  

Avem aici o galerie colorată și veselă de fotografii cu desene de pe pereți de la Timișoara.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Nu este important cine de la cine s-a inspirat, Chișinăul de la Timișoara sau Timișoara de la Chișinău, important este că aceste desene pe pereți ne fac viața mai colorată, mai veselă și ne bucură mai mult decât panourile publicitare.

Graffiti_Timisoara

Graffiti_Timisoara

Graffiti_Timisoara

Graffiti_Timisoara

Graffiti_Timisoara

Graffiti_Timisoara

Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara Graffiti_Timisoara
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.