Prima pagină / Locuri / Turism  /  Top 5 destinaţii turistice romantice pentru îndrăgostiți

Top 5 destinaţii turistice romantice pentru îndrăgostiți imprimare

07.02.2013  

Paris, croazieră pe Marea Mediterană cu vizitarea a două continente, Predeal, Lvov şi Istanbul pot fi cele cinci destinaţii de călătorie pentru îndrăgostiţi în Luna îndrăgostiţilor.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

1. Paris (zbor cu low-costuri din România sau direct de pe www.zbor.md şi apoi vacanţă de vis)
2. Croazieră pe Marea Mediterană cu vizitarea a două continente - Europa şi Africa
3. Predeal - vacanţă la o pensiune chiar alături de pârtia de schi
4. Lvov - oraș frumos cu prețuri bune
5. Istanbul - oferte de bilete de avion foarte ieftine la rezervarea din timp şi vacanţă într-o metropolă euro-asiatică

Paris

Paris

Supranumit şi „Oraşul Luminilor", Parisul îşi aşteaptă oaspeţii cu braţele deschise pentru a celebra frumoasa zi a îndrăgostiţilor. Ce poate fi mai frumos decât o cină romantică în restaurantele situate pe Turnul Eiffel sau o mini-croazieră pe Sena, la bordul unei nave din sticlă, de unde puteţi admira minunata panoramă a Parisului nocturn?

Odată vizitat, „Oraşul îndrăgostiţilor" te cucereşte şi te face să te îndrăgosteşti de el iremediabil, astfel încât să-ţi doreşti să revii neapărat iar și iar. Se poate zbura ieftin cu low-costuri din România sau se pot cumpăra bilete de avion ieftine direct din Chişinău.

Pentru a descoperi oraşul într-un mod cât mai comod și convenabil, vă puteți achiziționa un bilet la autocarele turistice care urmează un anumit traseu, ce unește cele mai importante atracții ale orașului, iar ghidajul se face cu ajutorul unor căști. Prețul unui astfel de bilet la compania L'Open Tour http://www.parislopentour.com, este 31 EUR/zi si 34 EUR/ pentru 2 zile consecutive.

croaziera pe mare

Croazieră

Croazieră pe Mediterană cu plecare din Genova (Italia) la preţ de la 400 EUR/pers care include: cazarea la bord, toate mesele şi activităţile de pe vas incluse.

Itinerarul: Genova, Marsilia, Barcelona, La Goulette (Tunisia), Palermo, Civitavecchia (Roma). Drumul până la Genova nu e inclus, dar se poate ajunge cu prețuri convenabile cu autocarul sau avionul.

Predeal

Predeal

Predeal, Cabana Skiorilor **** - pachet de Valentine's Day (3 nopți cazare, mic dejun inclus (în camera la 15.02.2013), întâmpinare cu șampanie și flori, seară specială la 15.02.2013) - câte 190 EUR/pers., lângă pârtia Clăbucet din Predeal - http://www.cabanaskiorilor.ro

Predeal, Vila Evergreen **** - Ofertă: GRATUIT: cazarea îndrăgostiților în ziua de 14 februarie (stați 3 nopţi și plătiți 2), preț pachet 135 EUR/persoană.
Cazare 3 nopți (incluzând noaptea de 14 februarie) în cameră dublă cu mic dejun.

Lvov

Lvov

Hotel George *** în centrul orașului Lvov, 3 nopți de cazare în acest hotel vor costa 115 EUR/cameră dublă/3 nopți cu mic dejun inclus - http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g295377-d547684-Reviews-George_Hotel-Lviv_Lviv_Oblast.html. Este un hotel foarte ieftin și foarte frumos.

Istanbul

Istanbul

Ofertă specială de la compania aeriană Turkish Airlines, făcând rezervarea biletelor cu cel puțin 1 lună înainte de zbor puteți profita de bilete la numai 99 EUR/pers.

Cazare - GRAND ONS - 130 EUR/camera dublă pentru 2 adulți cu mic dejun - http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g293974-d324723-Reviews-Grand_Ons_Hotel-Istanbul.html

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.