Prima pagină / Locuri / High Tech  /  Chișinău Teleport

Chișinău Teleport imprimare

Până acum era doar în filme. Acum teleportarea e posibilă și pe străzile din Chișinău datorită ceasurilor

13.03.2013  

Pe străzile Chișinăului nu mai circula tramvaie și nu există metrou. Putem observa însă aici un fenomen despre care oamenii de știință au păreri împărțite. Unii afirmă că teleportarea este posibilă, alții dimpotrivă susțin că materia nu poate fi transportată dintr-un loc în altul fără a trece o perioadă de timp.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Multe filme Science-Fiction prezintă teleportarea ca pe ceva normal pe care oamenii o folosesc în calitate de mijloc de transport. Până acum era doar în filme, acum teleportarea e posibilă și pe străzile din Chișinău.

Experimentul realizat de Stiripozitive.eu demonstrează că, pornind de la intersecția străzilor 31 August 1989 și A. Pușkin la ora 12.00, putem ajunge pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt sau chiar la Poșta Centrală ori la Primărie la aceeași oră, dacă ne orientăm după ceasurile amplasate la intersecții sau după ceasul de la Primărie.

De acum înainte vom ajunge la timp, fie că suntem în întârziere sau avem timp prea mult, important să alegem destinația și direcția de care avem nevoie.

teleportare

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.