Prima pagină / Locuri / Stil de viaţă  /  „Ialoveni?”. „Da, am auzit”. „Cel mai frumos centru raional…”

„Ialoveni?”. „Da, am auzit”. „Cel mai frumos centru raional…” imprimare

Ce frumos e la Ialoveni!

03.12.2012  

„Ialoveni?”. „Da, am auzit”, ne-au răspuns oamenii întrebați în plină stradă despre Ialoveni. „Este centrul raional cel mai frumos din Moldova”, a exclamat un alt trecător.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

„Ialoveniul este centrul raional cel mai frumos din Republica Moldova. Oamenii de la Ialoveni sunt deosebiţi. Am o simpatie mare pentru oraș și pentru oameni", a spus entuziasmat un trecător despre orașul care a fost recent protagonistul filmului creat de „Știripozitive.eu", „IaLOVEni. I Love Ialoveni!"

„Este un orăşel la marginea Chişinăului. Destul de drăguţ. Nu departe de Ialoveni este Costeşti şi acolo este un iaz cu peşte. În altă parte este Dănceni şi acolo tot este iaz şi tot cu peşte. În altă direcţie este Mileştii Mici, acolo deja nu este iaz. Dar dacă treci dealul acolo e Băcioiul şi iar este iaz şi iar cu peşte", spune zâmbind un alt trecător.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.