Prima pagină / Locuri / Stil de viaţă  /  Veste bună: renovarea Sălii cu Orgă

Veste bună: renovarea Sălii cu Orgă imprimare

18.02.2013  

Sala cu Orgă din Chişinău are veşti bune pentru toţi: se renovează.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

„Construită în anul 1901, clădirea Băncii orășenești a devenit Sala cu Orgă în 1975. Iar acum a venit timpul să fie renovată", spune Serghei Copilov, șeful serviciului tehnic al Sălii cu Orgă.

Serghei Copilov

Reconstrucția cupolei se apropie de sfârșit, a rămas doar să fie lipite fragmentele de solzi și să fie șlefuită suprafața. Monumentele ce decorau acoperișul Sălii cu Orgă vor fi și ele reconstruite.

Sala cu Orga

Până se renovează frumos acoperișului, ar fi bine să admirăm Sala cu Orgă din interior, poate chiar de la un concert de muzică și vom putea astfel să ne bucurăm nu doar privirea, ci și auzul.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.