Prima pagină / Locuri / Stil de viaţă  /  Orașul în oglindă | Foto

Orașul în oglindă | Foto imprimare

01.07.2013  

Ce ar fi dacă toate lucrurile ar avea o simetrie perfectă? Dacă s-ar repeta clădirile? Dacă am vedea dublu aceleași ornamente, lucruri, oameni. Am încercat să facem un experiment la Chișinău, iar rezultatele ne-au impresionat. Imaginile „în oglindă” par pe alocuri reale, însă altele uimesc prin simetria lor.

Votează: 5.0/5 (11 Voturi )

Acest copac din centrul Chișinăului nu pare a fi impresionat de acest experiment cu oglinda și aparatul foto al Cătălinei Grecu. Putem de fapt afirma că este de-a dreptul supărat.

În următoarea imagine suntem parcă față în față cu un pește uriaș care ne privește cu ochi cuprinzători.

Imaginile în oglindă ne-au relevat două catedrale care diferă de cea pe care o știm. Chiar dacă par identice, se diferențiază prin numărul de coloane, dar și prin împrejurările în care se află. Pe care dintre catedrale o preferați?

Acest copac, care pare a fi o intrare în altă lume, desparte cele două clopotnițe din Parcul Catedralei care se privesc reciproc.

Iar aici vedem Guvernul Republicii Moldova dublu. Putem găsi o semnificație pozitivă și în asta.

Vizionare plăcută în continuare în galeria foto.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.